Wat doet een hondengedragstherapeut

Als gedragstherapeut voor honden ga ik dieper in op het gedrag van uw hond in dan een hondentrainer. Een hond is een intelligent dier. Dus als een hond niet het gedrag vertoont wat er van hem wordt verwacht ga ik samen met u kijken waarom dit zo is.

De aanpak bij gedragstherapie is telkens weer anders. Dit komt omdat de hond, de oorzaak, de woonsituatie, de eigenaar bij elke hond anders is.

Daarom is het standaard dat u na een consult nog een periode contact met mij op kunt nemen om te overleggen. Bijvoorbeeld omdat u twijfelt of u het goed doet, omdat de hond anders reageert dan we hadden verwacht, of er blijken er meer factoren mee te spelen.

Om het traject af te ronden spreken we nog eens af om alles door te spreken (ong. 20 minuten). Het initiatief om contact op te nemen ligt uiteraard bij u.

KOSTEN

Gedragsconsult; 

  • incl beoordelen vragenlijst en videomateriaal
  • huisbezoek 1,5 uur met uitleg en training, 
  • advies(op papier), 
  • aantal weken ondersteuning per Whatsapp of nabespreking(op uw initiatief); 
Kosten; 195-220 euro.


Lessen/ adviesgesprek;
Wilt u meer weten over het gedrag van uw hond of een gesprek met advies over bijvoorbeeld castratie, komst van een baby, verhuizing e.d.
In sommige gevallen waarbij er problemen te verwachten zijn of het volgen van les in groepsverband niet mogelijk is, geef ik priveles aan honden en pups. Wilt u met uw volwassen hond privelessen volgen dan kan dit nadat er een consult is afgenomen. Bij pups tot 20 weken is les zonder consult mogelijk.


Kosten 75 euro per uur.